YHYS politiikkadialogi: Eläköön maaperä!
Ajankohtaista

YHYS Politiikkadialogi: Eläköön maaperä! – tallenne katsottavissa

Tieteiden talolla keskusteltiin 14.5.2024 kaupunkimaaperästä. Tilaisuudessa kuultiin uusinta tutkimustietoa kaupunkimaaperän ja ilmaston, biodiversiteetin ja terveyden välisistä kytköksistä sekä nostettiin esiin lukuisia haasteita ja vielä ratkaisemattomia kysymyksiä liittyen maaperälähtöiseen kaupunkisuunnitteluun ja toteutuksen käytäntöihin. Maaperä on nouseva teema, johon tutkijoiden ja päättäjien tulisi suunnata katseensa yhä vahvemmin!

CO-CARBON-hankkeen tutkijoista puheenvuorot kuultiin Liisa Kulmalalta (FMI), Outi Tahvoselta (HAMK) ja Ranja Hautamäeltä (Aalto yliopisto). Lisäksi mukana olivat Laura Höijer Ympäristöministeriöstä, Sannakajsa Velmala ja Aki Sinkkonen Luonnonvarakeskuksesta, Sari Knuuti Helsingin kaupungilta ja Anu Riikonen Sitowiselta.

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa Ympäristötiedon foorumin YouTube -kanavalla: https://www.youtube.com/watch?v=obi0z7kwuw4

Tilaisuuden järjestivät yhteistyössä Yhteiskuntatieteellisen ympäristötutkimuksen seura (YHYS ry), Ympäristötiedon foorumi (YTF) ja CO-CARBON-tutkimushanke.


Jaa kirjoitus