Ajankohtaista

Webinaarisarja: Ilmastoratkaisuja NYT – Dialogeja oikeudenmukaisista toimista

Strategisen tutkimuksen CLIMATE-hankkeiden perjantaiaamujen webinaarisarja käynnistyy jälleen tammikuussa 2024! Tutkimukseen nojautuvaa keskustelua vaikuttavista, kustannustehokkaista ja oikeudenmukaisista ilmastotoimista. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä!

Ilmastoratkaisujen on oltava vaikuttavia ja taloudellisesti järkeviä. Lisäksi niiden on oltava sellaisia, että ne kohdistuvat oikeudenmukaisesti eri asemassa ja tilanteessa oleviin ihmisiin. Talven 2024 webinaarisarjassa ilmastoratkaisuja käsitelläänkin etenkin vaikuttavuuden, kustannustehokkuuden ja oikeudenmukaisuuden näkökulmista. Neliosaisen sarjan keskustelun teemoina mm. asumisen energiaratkaisut ja -tuet ja maaseudun hiiliviisas asuminen, polttoaineet sekä paikallistason mallinnus kaupunkisuunnittelun ja ilmastopolitiikan työkaluna.

Tutkimukseen perustuvissa alustuksissa CLIMATE-hankkeiden tutkijat esittelevät uusimpia tuloksia ilmastoviisaista ratkaisuista. Asiantuntijakommenttien jälkeen on varattu aikaa yleisökeskusteluun.

CO-CARBON -hankkeen tutkijat ovat mukana 2.2 ja 16.2. järjestettävissä webinaareissa, joiden teemoihin voit tutustua tarkemmin alla olevista linkeistä.

Webinaarit perjantaisin klo 9:00-10:30

Pe 26.1.: Kohti talousfiksuja ja oikeudenmukaisia ilmastoratkaisuja – tarkastelussa taloudelliset kannustimet ja vero-ohjaus 

Pe 2.2.: Mallinnuksesta apua vaikuttaviin ja oikeudenmukaisiin ilmastotoimiin 

Pe 9.2.: Maaseudun ilmastoviisaat ratkaisut 

Pe 16.2.: Koulu kestävien toiminta- ja ajatusmallien areenana


Jaa kirjoitus