Ajankohtaista

Verkkokurssi: Hiiliviisaan kaupunkivihreän monet ulottuvuudet 

Yhteistyössä Aalto Excecutive Education (AEE) kanssa tuotetulla verkkokurssilla käsitellään hiiliviisasta kaupunkivihreää ja sen monihyötyisyyttä eri näkökulmista

Smart Urban Green Infrastructure -verkkokurssilla esitellään kaupunkivihreän roolia ja monia merkityksiä kaupunkien hiilinielujen kasvattamisessa, ilmastonmuutoksen vaikutusten hillitsemisessä sekä luonnon monimuotoisuuden lisäämisessä. Lisäksi kurssilla pohditaan erityisesti mobiliteetin ja vihreiden kaupunkirakenteiden suhdetta.

Kurssin suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistui useita tutkijoita CO-CARBON-hankkeesta. Luennoitsijoina kurssilla kuullaan mm. Ranja Hautamäkeä, Liisa Kulmalaa, Mari Ariluomaa ja Outi Tahvosta.

CO-CARBON-hankkeen yhtenä tavoitteena tässä yhteistyössä on ollut avata tutkimushankkeen tuloksia koulutuksellisesta näkökulmasta ja saavuttaa myös tätä kautta kaupunkisuunnittelijoita ja päätöksentekijöitä.

Kurssi on suunniteltu kaupunki- ja liikennesuunnittelijoille, kaavoittajille ja kaikille kaupunkien kehittämisen parissa työskenteleville ammattilaisille ja asiantuntijoille.

Kurssi koostuu viidestä moduulista ja on suunniteltu itsenäisesti suoritettavaksi viiden viikon aikana. Lisätietoja sekä rekisteröityminen kurssille löytyy täältä. Kurssi on maksuton.

Lisätietoja sekä rekisteröityminen kurssille löytyy Aalto-yliopiston ACCESS palvelun kautta tai suoraan Futurelearnin kautta.

Kuva: Aalto-yliopisto ACCESS

 

 


Jaa kirjoitus