Ajankohtaista

Verkkokurssilla tarkastellaan hiiliviisaan kaupunkivihreän monia ulottuvuuksia 

Aalto Excecutive Education (Aalto EE) on tuottanut hiiliviisasta kaupunkivihreää käsittelevän Smart Urban Green Infrastructure -verkkokurssin.

Kurssin luennoilla käsitellään monipuolisesti kaupunkivihreän roolia kaupunkien hiilinielujen kasvattamisessa, ilmastonmuutoksen vaikutusten hillitsemisessä sekä luonnon monimuotoisuuden lisäämisessä. Lisäksi kurssilla pohditaan erityisesti mobiliteetin ja vihreiden kaupunkirakenteiden suhdetta.

Kurssin suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistui useita tutkijoita CO-CARBON-hankkeesta. Luennoitsijoina kurssilla kuullaan mm. Ranja Hautamäkeä, Liisa Kulmalaa, Mari Ariluomaa ja Outi Tahvosta.

CO-CARBON-hankkeen yhtenä tavoitteena tässä yhteistyössä on ollut avata tutkimushankkeen tuloksia koulutuksellisesta näkökulmasta ja saavuttaa myös tätä kautta kaupunkisuunnittelijoita ja päätöksentekijöitä.

Kurssi koostuu viidestä moduulista ja on suunniteltu itsenäisesti suoritettavaksi viiden viikon aikana. Lisätietoja sekä rekisteröityminen kurssille löytyy täältä. Kurssi on maksuton.

 

Lisätietoja sekä rekisteröityminen kurssille löytyy Aalto yliopiston ACCESS palvelun kautta täältä tai suoraan Futurelearnin kautta täältä.

Kuva: Aalto yliopisto ACCESS

 

 


Jaa kirjoitus