Ajankohtaista

Hiiliviisas kaupunkivihreä -festivaali elokuussa 2023

Tänä vuonna on jälleen Hiiliviisas kaupunkivihreä -festivaalin aika!

Toteutamme vuoden 2023 festivaalin elokuussa kaksipäiväisenä tapahtumana sisältäen tutkimustuloksia esittelevän seminaaritilaisuuden sekä kaikille kaupunkilaisille suunnatun tapahtumapäivän.

Festivaali avataan perjantaina 25.8.2023 tiedeseminaarilla, jossa esitellään CO-CARBON-hankkeessa tähän mennessä saatuja tuloksia ja keskustellaan kaupunkivihreän roolista osana kaupunkien ilmastotyötä. Seminaari on suunnattu erityisesti kaupunkisuunnittelun ja viherrakentamisen ammattilaisille, tiedeyleisölle sekä kaikille kaupunkien kehittämiseen ja päätöksentekoon osallistuville.

Lauantaina 26.8. puolestaan on luvassa ohjelmaa kaikille kaupunkilaisille keskustakirjasto Oodissa ja sen lähistöllä. Ohjelmaa suunnittelemassa ja toteuttamassa on mukana muun muassa Viherympäristöliitto.

Ajankohta kannattaa laittaa jo nyt kalenteriin! Tarkempi ohjelma julkaistaan kevään aikana. Tutustu ohjelmaan tarkemmin festivaalisivuilla.

Festivaali ajoittuu samalle viikolle Puunhalausviikon ja Suomen luonnonpäivän kanssa.

Hiiliviisas kaupunkivihreä -festivaali on osa CO-CARBON tutkimushanketta ja se järjestetään joka toinen vuosi. Ensimmäinen festivaali toteutettiin vuonna 2021.

Lisätietoja tapahtumasta:
Tiina Merikoski, tiina.merikoski@aalto.fi
Anna Pursiainen, anna.pursiainen@aalto.fi

(Kuva: CO-CARBON/Leena Järvi)


Jaa kirjoitus

Kuuntele